Siirry sisältöön

Kaskelotti

16.2.2024

Vapaa-ajankeskus Kaskelotin uimahallin puoli, saunat sekä suihkutilat on suljettu ainakin 12.3.2024 saakka. Kuntosali- ja liikuntatilat sekä nuorisotila ovat avoinna käyttäjille.

PORIN KAUPUNGIN TERVEYSVALVONTA JA ULVILAN KAUPUNKI TIEDOTTAA:           
Legionella-löydös Kaskelotissa – torjuntatoimenpiteet käynnissä

Ulvilan vapaa-ajankeskus Kaskelotin vesijohtovedestä otetuista seurantanäytteistä on löytynyt edelleen Legionella-bakteeria. Sairaustapauksia ei ole ilmennyt ja torjuntatoimenpiteisiin on ryhdytty välittömästi. Asiaa on käsitelty moniammatillisessa työryhmässä 24.1.2024 ja 16.2.2024. 

Varovaisuusperiaatteen mukaisesti Legionella-bakteerin torjumiseksi on aloitettu torjuntatoimenpiteet: lämpimän vesijohtoveden lämpötilaa on nostettu ja vettä juoksutetaan. Vesijohtojärjestelmä on desinfioitu ja puhdistustoimia jatketaan.

Uimahallin puoli, saunat sekä suihkutilat on suljettu ainakin 12.3.2024 saakka. Avaamisesta tiedotetaan erikseen. Kuntosali- ja liikuntatilat ovat avoinna käyttäjille.

Vesijohtoveden juominen on turvallista, tartunta ei synny mahasuolikanavan kautta.

 
HUOM! TIISTAISIN JA PERJANTAISIN KUNTOSALILLE PÄÄSEE KLO 8-20.00

Kaskelotti on Ulvilalaisten oma liikuntapaikka. Meiltä löytyy viihtyisä allasosasto, monipuolinen kuntosali sekä 150 neliön liikuntasali.

Kahvio on auki lipunmyynnin ajan ja sieltä voit ostaa niin suolaista kuin makeaakin pikkupurtavaa juomien lisäksi.

Kaskelotin ympäristössä on suosittu frisbeegolf- rata, kolme ilmaista tenniskenttää, leikkipuisto, 1,1 km kuntorata, ulkokuntoilupaikka sekä v. 2023 valmistunut jalkapalloilun tekonurmikenttä.

Kaskelotissa on tarjolla monipuolisia liikuntaryhmiä kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Ohjattuja tunteja pidetään kuntosalilla, liikuntasalissa, uima-altailla sekä ulkona. Ilmoittaudu/tutustu tuntitarjontaamme.

Yhteystiedot:

Käyntiosoite: Pappilantie 2, 28450 Vanha-Ulvila
Liikunnanohjaajat/uinninvalvonta 0400 134524
Kahvio 02 6774700