Siirry sisältöön

Kouluruokailu

Perusopetuksen oppilaat saavat jokaisena koulupäivänä maksuttoman kouluaterian.

Mikäli oppilaalla on jonkin allergian tai sairauden vuoksi erityisruokavalio, siitä on toimitettava todistus Ulvilan ateriapalveluille. Todistus tulee olla lääkärin, sairaanhoitajan tai laillistetun ravitsemisterapeutin kirjoittama. Jos lääkäri, sairaanhoitaja tai ravitsemisterapeutti on suositellut määräaikaista kokeiluluontoista erityisruokavaliota, on muistettava toimittaa jatkotodistus, mikäli kokeilua päätetään jatkaa. Ellei jatkotodistusta ole toimitettu ajoissa, ennen voimassa olevan todistuksen umpeutumista, lopetamme erityisruoan valmistamisen todistuksessa olevan voimassaolopäivän jälkeen.

Voimassa oleva todistus erityisruokavaliosta toimitetaan Minna Kleemola-Selinille. Kirjatkaa todistuksen liitteeksi myös tieto siitä, missä koulussa oppilaan ruokailu tapahtuu päivittäin. Yhteydenotot joko sähköpostitse ulvila.erityisruokavalio@ulvila.fi tai Marja Koskiseen puhelimitse 0405328872.

Koulujen lounaan ja iltapäiväkerhojen välipalan ruokalistat löytyvät osoitteesta https://www.ulvila.fi/palvelut-ja-asuminen/tekniset-palvelut/ateria-ja-puhtauspalvelut/ateria/ . Muutokset mahdollisia.